Govena

Se vores udvalg indenfor pærer.
Ring for pris: 40 54 40 59

Govena LED

Govena introducerer en LED pære serie, hvor der nu er mulighed for fuldt ud at erstatte 100W og 75W samt 60W glødepæren i lysfarve 2700K. de er dog ikke mulige at lysdæmpe.
LED serien omfatter BIG GLOBE pærer i G120 12W = 75W samt G95 10W = 60W samt MINI GLOBE Kærte E14 og krone pærer E14 + E27 4W = 30W. GU10 LED spot 5W = 50W 110° 350lm 30.000 timer
Alle pærer er med Govena lysfarven samt med høj lumen værdi pr. watt.

Govena unlimited

Govena unlimited 15.000 timer pærerne, er i en standard der næsten ikke findes hos andre producenter af CFL sparrepærer. Unlimited betyder, at pæren er testet på et uvildigt laboratorium, specielt på ON/OFF funktionen, med intervallet 1 minut tændt/ 3 minutter slukket. ( Kommission regulativ EC No 244/2009 ) Pæren har bestået denne test > 500.000 gange.

De andre fordele ved Govena unlimited er:

 • Farve temperatur 2700K, høj Lumen effektivitet, energi klasse A.
 • Spiral kompakt model, der spreder lyset optimalt, er velegnet i bla. Louis Poulsen lamper, Verner Panton m. fl.
 • Meget hurtig start på under 1 sekund og på meget højt lys niveau.
 • Pæren er uden flydende kviksølv.
 • Udviklet til anvendelse på trappeopgange og sammen med bevægelses sensorer, er bedre end LED på dette område.
 • Fremstillet i Europæiske Union. Govena er leverandør til Le Klint lamper.

10.000 Timer Spare Pæren

Govena 10.000 timer CFL spare pære E27 + E14, starter hurtigt, 10.000 tænd/sluk. Pæren er en A pære, uden flydende kviksølv, god kvalitet til prisen. Alle pærer er med Govena lysfarven 2700K, samt med høj lumen værdi pr. watt.

Govena Switch

Denne pære har en indbygget lysdæmper, den aktiveres på følgende måde:
Pæren tændes og varmer op til fuld lysstyrke, ønskes en anden lysstyrke, foretages et SLUK / TÆND og pæren begynder på at lysdæmpe, hvor en cyklus der er indbygget kører
I et minut, inden for den tidsramme, slukkes på det sted hvor lysstyrken ønskes. Herefter tænder man pæren igen, der er nu opnået en ny lysstyrke som pæren herefter husker. Denne indstilling huskes Indtil en ny SLUK / TÆND med cyklus aktiveres.

Fordelene ved denne Switch pære:

 • Denne digitale pære sparer proportionalt på elforbruget, med et strømforbrug fra 6W til 20W og giver 90W = 1275lm på højeste lysstyrke. 6W = 25W lysstyrke
 • Der kan anvendes alle de Switch pærer på afbryderen man ønsker, alle pærer lysdæmper synkron med start fra højeste lysstyrke.
 • Levetid er 16.000 timer, starter hurtigt på et højt lysniveau, farven er 2700K, RA/CRI er over 80, samtidig er der ikke flydende kviksølv i produktet.
 • Govena Switch kan anvendes til – 10°, forbrugeren undgår at montere en dyr lysdæmper på væggen, en væg lysdæmper giver ikke proportional besparelse.
Belysning København

Govena Dimm

Govena digitale CFL sparepære der fungerer sammen med væg monterede lysdæmpere. Har i sin hukommelse kendskab til alle typer funktioner af lysdæmpere, derfor fungerer pærerne på alle lysdæmpere, det er dog altid lysdæmperen der er chefen, derfor kan det forekomme at der skal 2 eller 3 pærer på lysdæmperen før der vil være en tilfredsstillende funktion, det er fordi at forskellige typer lysdæmpere starter fra forskellige laveste niveau, det vil sige at en lysdæmper der starter fra 40W til 400W, ikke vil reagere på en 20W pære der dæmper ned til 6W forbrug.
I samme forbindelse kan der heller ikke monteres et ubegrænset antal pærer på lysdæmperen.

Læs mere

 • Der må som hovedregel halveres forbrug af watt forbruget, det vil sige, er lysdæmperen på 40W til 400W vil der ca. kunne tilsluttes 200W sparepærer altså 10 stk. 20W lysdæmper pærer eller 13 stk. 60W pærer.
 • Govena har dog en DIN skinne lysdæmper der direkte kan arbejde fra 1 pære og op til 1000W totalt forbrug, dvs. her kan monteres 50 stk. 20W Govena lysdæmper pærer.
 • Denne type Flex Digit pærer er de eneste der er proportional i strømbesparelse og bruger fra 6W til 20W afhængig af det lysniveau der vælges, der er en rigtig stor besparelse på el forbruget og der spares ca. 2500 kr. pr. pære over levetiden der er 16.000 timer.
Belysning København

Govena Radio

Govena ASLO radio lysdæmper pærer kan installeres i hele huset, i et ubegrænset antal, pærerne har alt indbygget, med mulighed for opdeling i 4 grupper med trinløs lysdæmpning samt eget valg af 3 programerede lys scenarier. Alt ASLO slukkes med tryk på den gule knap på fjernbetjeningen. Der er ingen krav til husets installation, alt kan kodes med den almindelige afbryder på væggen sammen med den medfølgende fjernbetjening.
Hvis man har fjernbetjeningen med i lommen, kan brugeren tænde lyset i boligen, før man går ind i sit hjem, hvilket kan være en stor fordel for ældre mennesker. ASLO er præcis identisk, som den teknologi der åbner bildøren i din bil, det kan ingen andre
end den fjernbetjening der taler med din bil.

Læs mere

 • ASLO digitale radio pære, har proportional besparelse fra 20W til 6W afhængig af det valgte lys niveau, derfor er der stor besparelse over pærens 16.000 timers levetid.
 • Der er til ASLO udviklet en 60W transformer der bla. på halogen spot, kan lysstyrre sin installation med samme fjernbetjening.
  Det er muligt at til knytte 2 fjernbetjeninger til pærerne, men det er også muligt at anvende ASLO pærerne rum for rum, med en eller to fjernbetjeninger til hvert rum.
 • Hvis der er lysdæmpere installeret i beboelsen, skal disse udskiftes med afbryder kontakter, hvis man ønsker at ASLO radio pæren skal monteres. Handikappede personer der ikke har nemt med at komme rundt i huset, har med dette produkt mulighed for at styre sit lys i hele beboelsen, samtidig kan hjælpere på husets normale kontakter
 • Tænde og slukke for ASLO pærerne på normal vis. Det eneste hjælperen ikke må gøre er at slukke lyset når de forlader beboelsen, det skal beboeren selv gøre med fjernbetjeningen. Samtidig er der en mulighed for en relativ høj lysstyrke 90W, hvilket ældre borgere altid efterspørger.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Nybye
Cookie- og privatlivspolitik